Live cursus: ”communiceren met dieren”.

In één weekend leer ik jou hoe je zelf kunt communiceren met je dier!

Communiceren met dieren kan iedereen leren. En dan bedoel ik ook écht iedereen. Jij dus ook! 

Het communiceren met dieren is mijn tweede natuur geworden. Ik kan me haast niet meer herinneren hoe het is om niet met mijn dieren te communiceren. Naast dat het communiceren zorgt voor veel meer wederzijds begrip, versterkt het de band met je dier als geen ander. Het leren communiceren met dieren vergt wat oefening en geduld, maar als je dit kunt, heb je er voor de rest van je leven profijt van.

Het kunnen communiceren met je dier is geweldig. En handig. Want; als er iets met je dier is, of je twijfelt ergens over, of je wil iets met je dier overleggen… dan kan je dat dus gewoon zelf doen! Communiceren met dieren kan ook op afstand. Dat betekent dat als jij bijvoorbeeld op je werk bent, en je dier thuis is, je bij je dier kunt inchecken om te kijken hoe het gaat. Dat is echt fantastisch 😄

Ik gun het elk baasje om met zijn of haar dier te kunnen communiceren. Maar het meeste gun ik het de dieren. Want, hoe zou de wereld eruit zien als wij allemaal met onze dieren zouden kunnen communiceren? Volgens mij nog een stukje mooier! 

Naast de online cursus die ik al een tijdje geef, organiseer ik sinds kort ook live cursus weekenden. We komen dan twee dagen lang in een kleine groep (van max. acht personen) bij elkaar op de cursuslocatie in Haule (Friesland).

Tijdens het cursus weekend duiken we helemaal in de wereld van de diercommunicatie. Ik geef je informatie over het telepathisch communiceren met dieren; hoe werkt het precies? Hoe maak je contact met een dier? Wat moet je wel en juist niet doen? Hoe stel je de juiste vragen? Wat doe je met de antwoorden die je terug krijgt van de dieren? Op al deze vragen krijg jij antwoord. Ik deel al mijn kennis en ervaring met jou.

Verder is de cursus praktisch ingericht. Dat betekent dat we vooral lekker veel gaan oefenen! Want; het telepathisch communiceren is als een spier. Hoe meer je het gebruikt, des te sterker je vermogen tot communiceren met dieren word. Hoe meer je dit oefent, des te makkelijker het gaat.

Praktische informatie

We zijn tijdens de cursus te gast op het terrein van Hulpverleningspraktijk ‘’De Vrije Teugel’’ in Haule. Daar wonen een heleboel prachtige dieren waar we tijdens het weekend mee mogen oefenen.  Kom je van ver? Dan is overnachten op de bed & breakfast op de cursuslocatie een fijne optie! 

De cursus kost 250,- euro per persoon en daarbij zit een heerlijke lunch op beide cursusdagen bij inbegrepen. De cursus dagen beginnen om 10 uur en duren tot 16 uur. 

De eerstvolgende cursus vind plaats op 22 en 23 juni 2024.  

Heb je nog vragen? Of wil je je opgeven? Neem dan hier contact met mij op. 

Ben je nu benieuwd hoe een live cursus er precies aan toe gaat? 

Luister dan naar aflevering 144 van mijn podcast.

Daarin vertel ik je hoe het eerste cursus weekend eruit zag en wat de cursisten van de cursus vonden. Je vind de aflevering HIER. 

Daarnaast vind je de reviews van cursisten hieronder: