Wil jij je dier beter leren begrijpen?

Of heb je vragen aan je dier? Wil je bijvoorbeeld weten hoe hij zijn leven ervaart, waarom hij bepaald gedrag laat zien of wat hij in het verleden heeft meegemaakt?

Tijdens een telefonisch consult kan ik je helpen. We nemen een uur de tijd om uitgebreid met je dier te communiceren. Ik communiceer met jouw dier en stel al jouw vragen. De antwoorden die je dier geeft, vertaal ik direct terug naar jou.

Veelgestelde vragen 

Het consult vind op afstand plaats. Dat betekent dat we gaan bellen of videobellen. Terwijl ik jou aan de lijn heb, maak ik contact met je dier. Ik leg hem uit wie ik ben en dat ik namens jou wat vragen aan hem wil stellen. Als je dier het goed vind om met mij te communiceren, vraag ik ‘m eerst wat hij zelf wat wil vertellen aan jou. Daarna is er ruimte om de vragen die jij hebt aangegeven te vragen. Elke keer als ik een vraag heb gesteld en jouw dier antwoord heeft gegeven, vertel ik jou wat je dier aangeeft. Dat is handig, want daardoor kun je direct reageren op wat je dier aangeeft. Als er dan iets nog niet duidelijk is, of je wilt nog iets checken, kan ik direct doorvragen bij je dier. We eindigen het consult met de vraag of je dier nog iets kwijt wil aan jou of nog iets wil toevoegen aan het ”gesprek”. 

Een consult duurt een uur. Dat geeft ons genoeg ruimte om uitgebreid in te gaan op jouw vragen. Daarnaast is er genoeg tijd voor je dier om te vertellen over dingen die hij belangrijk vind. Juist door je dier de ruimte te geven om te vertellen, vind er een stuk ontlading en verwerking plaats. Je verhaal kunnen doen lucht op. Dat geld niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren 😉

Het consult vind op afstand plaats; via (video)bellen. Daardoor maakt het dus niet uit waar jij en je dier wonen. Ik doe consulten met baasjes en hun dieren die door heel Nederland wonen en zelfs daar buiten 😄

Een consult kost 100 euro. Na afloop van het consult krijg je van mij een betaalverzoekje. 

Van het consult krijg je geen verslag. Houd dus zelf pen en papier bij de hand om de dingen die je dier aangeeft te noteren. 

Tijdens een consult is er ruimte voor maximaal 10 vragen aan je dier. 

Dat kan en mag van alles zijn. De vragen die de meeste baasjes stellen aan hun dieren gaan vaak over bepaald gedrag dat een dier laat zien en wat hij daarmee duidelijk probeert te maken. Maar ook over hoe het dier zich voelt en in zijn vel zit, hoe het dier zijn leven ervaart en hoe baasjes het dier nog beter kunnen helpen en ondersteunen. Bij oudere dieren of dieren die kwakkelen met hun gezondheid willen baasjes vaak ook graag weten hoe hun dier denkt over hun (aanstaand) overlijden. 

Ook veranderingen die eraan gaan komen, zoals verhuizingen en veranderingen in het gezin/kudde/roedel kan ik voor je doorgeven aan je dier. Als je dier weet wat er gaat gebeuren, bespaard dat jullie beiden een heleboel stress. 

Sommige dieren geven ook advies door voor hun baasjes. Bijvoorbeeld als ze voelen dat hun baasjes voor een belangrijke beslissing staan. Dieren voelen enorm veel aan en hebben een enorme wijsheid, dus het kan zomaar zijn dat je door je dier verrast word tijdens een consult. 

Goede vraag! 😁 Communiceren met dieren vind plaats op afstand. Dat word telepathisch communiceren genoemd. Ik maak contact met de ziel van het dier en ontvang antwoorden op de vragen die ik dieren stel terug als woorden, beelden, geluiden, geuren, smaken en indrukken. Dat vertaal ik vervolgens terug voor jou. 

Als je hier meer over wilt weten, kun je hier meer lezen over telepathisch communiceren. En je kunt naar de ”In verbinding met je dier” podcast luisteren. In deze aflevering leg ik precies uit hoe telepathisch communiceren met dieren werkt en hoe ik te werk ga. 

Daar kan ik heel kort over zijn: JA! Ik communiceer dagelijks met allerlei soorten dieren; paarden, honden, katten, konijnen, cavia’s, kippen, vissen etc. Het leuke is dat ze allemaal hun eigen karakter, wensen, behoeften en voorkeuren hebben. Mocht je toch twijfelen of een consult geschikt is voor jouw dier, dan mag je mij altijd een berichtje sturen. Dat kan via het contactformulier. 

Nee, dat hoeft niet. De meeste consulten vinden plaats op afstand; via (video)bellen. 

Baasjes laten mij tijdens het videobellen vaak zien hoe hun dier erbij staat/zit/ligt als ik met hem communiceer. Sommigen zien hun dier helemaal ontspannen als ik contact met ze maak. Hoewel ik het heel leuk vind om al jullie dieren te zien, is het niet nodig om ze in beeld te zien tijdens het consult. 

Voor het op afstand communiceren gebruik ik een foto van het dier om contact met hem te maken. 

Over het algemeen werk ik alleen op afstand. De reden daarvoor is praktisch; ik woon in Friesland en ik mag baasjes en dieren helpen die door heel Nederland wonen en zelfs daarbuiten. Heel soms maak ik een uitzondering voor baasjes die in noord Nederland wonen (Friesland, Groningen, Drenthe) en die heel graag willen dat ik bij ze langskom. Mocht jij liever willen dat ik bij je langskom, stuur mij dan even een berichtje om te overleggen wat er mogelijk is. 

Ja. Voorafgaand aan het consult mag je mij een recente foto van je dier sturen. Hij moet daar alleen op staan en zijn ogen (één of beiden) moeten er goed zichtbaar op zijn. 

Ik gebruik de foto om contact met je dier te maken. Door mijn aandacht op de foto (en daarmee jouw dier) te richten, leg ik contact. Ik gebruik de foto eigenlijk als hulpmiddel, om ervoor te zorgen dat ik met het juiste dier contact maak. 

Je mag dit contactformulier invullen.

Of je kunt mij mailen via info@dierencoachanky.nl.  

Als appen je voorkeur heeft, stuur mij dan even een appje via 06-57602045. 

Na je aanvraag plannen we binnen een paar dagen een consult in. Meestal heb ik binnen 2-4 weken tijd. In overleg is er veel mogelijk, dus geef bij je aanvraag gerust aan welke dagen/momenten je voorkeur hebben. 

Heb je nog een vraag, dan mag je mij altijd een berichtje sturen. Dat kan via het contactformulier. Of stuur mij een mail via info@dierencoachanky.nl. Je kunt mij ook appen via 06-57602045.