Hoi, ik ben Anky

Het is mijn missie om mensen en dieren met elkaar te verbinden. Zodat ze van elkaar kunnen leren en groeien. Zodat mensen meer mogen gaan voelen en in verbinding komen te staan met hun eigen kracht, hier en nu. Dieren zijn daarbij geduldige en betrouwbare leermeesters. Ik ben elke dag verwonderd door hun lessen en deze deel ik graag met anderen.

Door mijn achtergrond als beeldend therapeut ben ik klaar om jouw te coachen, zodat jij je bewust kunt worden van de invloed die je uitoefent op het gedrag van je dier met jouw energie, houding en gedrag.

Door mijn vermogen om telepathisch met dieren te communiceren ben ik in staat om als tolk te fungeren tussen jou en je dier, zodat je eindelijk begrijpt wat er in je dier omgaat.

Mijn verhaal

Ik communiceer al mijn hele leven telepathisch met dieren. In de pubertijd begon mijn verstand te overheersen over mijn gevoel en bedacht ik dat ik helemaal niet met dieren kon communiceren, dat dat niet mogelijk was. Daardoor sloot ik mij af voor alle boodschappen die dieren mij te vertellen hadden. Zonde!

Tijdens mijn studie tot beeldend therapeut kwam ik gelukkig opnieuw in verbinding met mijn gevoel en intuïtie en herontdekte ik mijn vermogen om met dieren te communiceren. Deze keer werd ik serieus genomen door anderen en daardoor begon ik het zelf ook serieus te nemen. Ik begon te luisteren naar wat de dieren vertelden. De afgelopen jaren heb ik heel veel gecommuniceerd met heel veel verschillende soorten dieren, om zoveel mogelijk van hen te leren en hun boodschappen zo goed mogelijk te vertalen.

Als dierencoach help ik baasjes die met hun dieren tegen problemen aanlopen. Door met je dier te communiceren en dat te vertalen voor jou, kan het in één keer duidelijk worden waarom je dier bepaald gedrag laat zien. Of wat hij jou duidelijk probeert te maken. Of waar hij last van heeft. Of wat er speelt in jullie situatie. Het zal je verbazen hoe wijs onze dieren zijn!

Naast de consulten leer ik mensen ook hoe ze zelf met dieren kunnen communiceren. Want wat ik kan, kan jij ook leren. Hoe meer mensen met dieren leren communiceren, des te beter het is voor de dieren! 

Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Neem hier contact met mij op. Ik denk heel graag met je mee. 

Wil je tips en inspiratie ontvangen? Volg mij dan op Instagram en/of Facebook. En luister naar mijn podcast ‘In verbinding met je dier’.

Telepathisch communiceren, hoe werkt dat?

Als jij praat met een ander, maak je contact. Dat doe je door iemand aan te kijken en te luisteren naar wat diegene je verteld. Niet alleen woorden worden uitgewisseld, maar ook energie. Misschien heb je weleens gehad dat je de energie van je gesprekspartner aanvoelde; was diegene heel blij, dan werd jij er ook vrolijk van. Of als diegene heel verdrietig was, dan werd jij dat misschien ook wel.
Als heldervoelend persoon voel ik de energie van mensen én die van hun dieren aan. Telepathisch communiceren is niets meer of minder dan energie uitwisselen. Op het moment dat ik contact maak met het dier, voel ik zijn energie en ‘zend’ ik mijn energie naar het dier door er een boodschap of vraag aan te verbinden. Het dier reageert daar weer op door energie terug te zenden. Deze energie vang ik op en wordt in mijn hoofd vertaalt in woorden, beelden en gevoelens. Zo kan het dier mij duidelijk maken wat er bij hem speelt.

Bekijk hoe ik je kan helpen Neem contact met mij op