Leer zelf communiceren met je dier!

Tijdens een exclusieve, 1-op-1, online cursus van vijf lessen neem ik je mee in de wereld van de dierencommunicatie en leer ik jou hoe jij je eigen dier kunt helpen. 

Ik gun élk dier een baasje dat hem of haar kan verstaan. Want stel je eens voor hoeveel makkelijker het dan zou zijn om samen te werken en leven met je dier. Doet je dier iets wat jij niet begrijpt? Vind hij iets vervelend? Wil je weten wat je dier ergens van vind? Dan vraag je het hem toch lekker zelf! 😉

Voor je dier zelf is het ook makkelijk; is er iets wat je dier eng vind en wil hij aan jou vragen wat dat enge ding is? Of wil hij een belangrijke boodschap aan jou doorgeven? Dan kan hij dat gewoon doen. Als jij kunt communiceren met je dier, ontwikkelt jullie band zich tot een heel ander, hoger level en kunnen jullie vanuit verbinding in vrijheid samen leven. 

Ben je benieuwd naar de cursus? Bekijk de video hieronder en lees de veelgestelde vragen onderaan de pagina.

Veel gestelde vragen

In de cursus leer ik jou in vijf lessen hoe jij met je eigen dier(en) kunt communiceren. Thema’s die voorbij komen zijn onder andere verbinding maken met jezelf en je eigen gevoel (want daar begint het allemaal), contact maken met een dier, hartsverbinding maken met je eigen dier, vragen stellen aan je dier en je dier helpen in moeilijke, stressvolle situaties. 

De cursus vind online plaats. Maar omdat ik hem wel persoonlijk wou maken, kwaliteit wil bieden en je goed wil kunnen begeleiden in je leerproces, heb ik ervoor gekozen om de lessen als zijnde ‘prive lessen’ aan je te geven. Tijdens de cursus gaan we elke les (dus vijf keer) video bellen op momenten die voor jou uitkomen. Tussen elke les kun je zoveel tijd plannen als je zelf wilt, om bijvoorbeeld het geleerde te kunnen oefenen met je eigen dier. Na elke les krijg je een hand-out met alle informatie die we hebben doorgenomen en een audio opname van de oefeningen die we hebben gedaan, zodat je ze zelf nog rustig een keer kunt doen, als je dat fijn vind. 

Kijk, ik bied geen garanties. Hoewel het wel het doel is dat jij, na de cursus, met dieren kunt communiceren, ga ik je niet 100% verzekeren dat het je gaat lukken. De enige die dat kan doen, ben je zelf! 

Ik ben er oprecht van overtuigd dat wat ik kan, ieder mens kan! Echt iedereen kan met dieren communiceren, mits ze dat willen en in zichzelf geloven. Als jij bereid bent om uit je comfortzone te stappen en je open te stellen voor iets nieuws, gaat het je lukken ook! Natuurlijk is het spannend en denk je misschien dat jij dit niet kunt. En dat mag. Als je het niet kunt geloven of niet durft, moet je de cursus vooral niet volgen. Maar als jij oprecht het verlangen voelt om je dier beter te begrijpen en je dier beter te kunnen helpen, is deze cursus wat voor jou. Geloof in jezelf, vertrouw op jezelf. Vertrouw erop dat jij in staat bent om alle waarde uit de cursus te halen die erin zit, en het gaat je lukken! Ik ondersteun je met veel plezier bij je leerproces. 

In aflevering 14 van mijn podcast geef ik een toelichting op deze vraag. Ben je benieuwd? Dan vind je hier de aflevering.

Elke les duurt ongeveer een uur. Tussen de lessen door kun je zelf nog oefenen, maar dat hoeft niet. Het hangt er daarin helemaal vanaf wat jij prettig vind. De lessen plannen we samen in, zodat jij ze kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Tussen elke les adviseer ik wel om wat tijd te nemen om het geleerde te kunnen verwerken en te laten bezinken. De meeste cursisten kiezen ervoor om de cursus in 10 weken te volgen; dat betekent elke twee weken een les. 

Omdat de cursus voor het eerst start, bied ik ‘m aan voor een pilot prijs van 500 euro. Daarvoor krijg je een mega waardevolle skill terug; want na afloop van de cursus kun jij elke dag, zoveel je wilt en wanneer je wilt, met je dier communiceren. En ik kan je eerlijk en oprecht vertellen; dat veranderd je hele leven met je dier(en)! 

Je kunt vanaf begin mei 2022 met de cursus beginnen (of in overleg later, als je dat wilt). 

Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen om je in te schrijven. Leuk en welkom! 

Dat is een hele goede vraag en daarmee ben je niet de enige. Ik krijg vaker deze vraag van mensen die enorme dierenliefhebbers zijn en het liefst alle dieren willen helpen. Ze zijn dan een beetje huiverig om te leren communiceren met dieren, want betekent dat dan ook dat er allerlei dieren op straat naar je toekomen om je om hulp te vragen? Want, hoe graag je alle dieren ook zou willen helpen, vaak kan dat niet. En het zou wel heel onhandig als al die dieren allemaal bij jou komen.

Het goede nieuws; bij mij komen er niet allemaal dieren langs die om hulp vragen. Heel af en toe vraagt een dier wel om hulp. Ik heb daarin mijn eigen manier gevonden om mee om te gaan, op een manier die zowel voor het dier, als voor het baasje van het dier, als voor mijzelf fijn is. Ik heb er een podcast aflevering voor je over opgenomen. Dus als je wilt weten hoe dit precies zit en hoe ik er mee omga als een dier mij toch zomaar om hulp vraagt, luister hier dan even naar aflevering 132 van de ”In verbinding met je dier podcast”.

Leuk, ik beantwoord je vraag met liefde! Neem hier contact met mij op. 

Reviews

Elcke deelt haar ervaring:

‘’De cursus volgen bij Anky is een onwijze aanrader, je leert ontzettend veel, niet alleen over communicatie met dieren maar je leert ook meer over jezelf, de invloed van je eigen stemming en gevoelens op anderen en hoe je hieraan kunt werken. Ze geeft je alle vertrouwen, is heel geduldig en geeft veel achtergrondinformatie mee.

Tijdens de cursus heb ik geleerd om beter te ontspannen en contact te maken met mijn hond Boef. Ook heb ik veel kennis opgedaan over communicatie met (mijn) dier in het algemeen. 

Het belangrijkste wat ik van deze cursus heb geleerd, is dat mijn hond veel meer oppikt dan ik zelf besefte en dat communicatie op vele manieren plaatsvind. 

Ik zet het communiceren met dieren in bij mijn hond Boef. Ik praat meer met en tegen haar. Ook op dagelijkse basis zet ik dit in. Ik leg veel meer uit en communiceer veel meer, ook door gewoon hardop tegen Boef te praten. Ik ben me hier veel bewuster van geworden. 

De cursus heeft ook geholpen om de band met Boef te versterken. Onlangs hadden we een consult met Anky en toen bleek hoe de band tussen mij en Boef versterkt is. Dit gaf Boef zelfs bij Anky aan. 

Ook door tips uit de cursus, die ik met mijn man heb gedeeld, is zijn band met Boef ook versterkt. Zelfs wanneer wij van huis zijn merkt Boef het nu als ik met haar communiceer, waardoor zij rustiger achterblijft’’.