Leer zelf communiceren met je dier!

Tijdens een exclusieve, 1-op-1, online cursus van vijf lessen neem ik je mee in de wereld van de dierencommunicatie en leer ik jou hoe jij je eigen dier kunt helpen. 

Ik gun élk dier een baasje dat hem of haar kan verstaan. Want stel je eens voor hoeveel makkelijker het dan zou zijn om samen te werken en leven met je dier. Doet je dier iets wat jij niet begrijpt? Vind hij iets vervelend? Wil je weten wat je dier ergens van vind? Dan vraag je het hem toch lekker zelf! 😉

Voor je dier zelf is het ook makkelijk; is er iets wat je dier eng vind en wil hij aan jou vragen wat dat enge ding is? Of wil hij een belangrijke boodschap aan jou doorgeven? Dan kan hij dat gewoon doen. Als jij kunt communiceren met je dier, ontwikkelt jullie band zich tot een heel ander, hoger level en kunnen jullie vanuit verbinding in vrijheid samen leven. 

Ben je benieuwd naar de cursus? Bekijk de video hieronder en lees de veelgestelde vragen onderaan de pagina. 

Veel gestelde vragen

In de cursus leer ik jou in vijf lessen hoe jij met je eigen dier(en) kunt communiceren. Thema’s die voorbij komen zijn onder andere verbinding maken met jezelf en je eigen gevoel (want daar begint het allemaal), contact maken met een dier, hartsverbinding maken met je eigen dier, vragen stellen aan je dier en je dier helpen in moeilijke, stressvolle situaties. 

De cursus vind online plaats. Maar omdat ik hem wel persoonlijk wou maken, kwaliteit wil bieden en je goed wil kunnen begeleiden in je leerproces, heb ik ervoor gekozen om de lessen als zijnde ‘prive lessen’ aan je te geven. Tijdens de cursus gaan we elke les (dus vijf keer) video bellen op momenten die voor jou uitkomen. Tussen elke les kun je zoveel tijd plannen als je zelf wilt, om bijvoorbeeld het geleerde te kunnen oefenen met je eigen dier. Na elke les krijg je een hand-out met alle informatie die we hebben doorgenomen en een audio opname van de oefeningen die we hebben gedaan, zodat je ze zelf nog rustig een keer kunt doen, als je dat fijn vind. 

Kijk, ik bied geen garanties. Hoewel het wel het doel is dat jij, na de cursus, met dieren kunt communiceren, ga ik je niet 100% verzekeren dat het je gaat lukken. De enige die dat kan doen, ben je zelf! 

Ik ben er oprecht van overtuigd dat wat ik kan, ieder mens kan! Echt iedereen kan met dieren communiceren, mits ze dat willen en in zichzelf geloven. Als jij bereid bent om uit je comfortzone te stappen en je open te stellen voor iets nieuws, gaat het je lukken ook! Natuurlijk is het spannend en denk je misschien dat jij dit niet kunt. En dat mag. Als je het niet kunt geloven of niet durft, moet je de cursus vooral niet volgen. Maar als jij oprecht het verlangen voelt om je dier beter te begrijpen en je dier beter te kunnen helpen, is deze cursus wat voor jou. Geloof in jezelf, vertrouw op jezelf. Vertrouw erop dat jij in staat bent om alle waarde uit de cursus te halen die erin zit, en het gaat je lukken! Ik ondersteun je met veel plezier bij je leerproces. 

In aflevering 14 van mijn podcast geef ik een toelichting op deze vraag. Ben je benieuwd? Dan vind je hier de aflevering. 

Elke les duurt ongeveer een uur. Tussen de lessen door kun je zelf nog oefenen, maar dat hoeft niet. Het hangt er daarin helemaal vanaf wat jij prettig vind. De lessen plannen we samen in, zodat jij ze kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Tussen elke les adviseer ik wel om wat tijd te nemen om het geleerde te kunnen verwerken en te laten bezinken. De meeste cursisten kiezen ervoor om de cursus in 10 weken te volgen; dat betekent elke twee weken een les. 

Omdat de cursus voor het eerst start, bied ik ‘m aan voor een pilot prijs van 500 euro. Daarvoor krijg je een mega waardevolle skill terug; want na afloop van de cursus kun jij elke dag, zoveel je wilt en wanneer je wilt, met je dier communiceren. En ik kan je eerlijk en oprecht vertellen; dat veranderd je hele leven met je dier(en)! 

Je kunt vanaf begin mei 2022 met de cursus beginnen (of in overleg later, als je dat wilt). 

Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen om je in te schrijven. Leuk en welkom! 

Leuk, ik beantwoord je vraag met liefde! Neem hier contact met mij op.