Wat was de reden dat jij je dier nam?

Toen ik laatst bij mijn paard Anca kwam, had ik allemaal ideeën en plannen over wat ik met haar wou doen op die dag. Maar, toen ik zag dat ze heerlijk rustig stond te slapen, samen met de rest van de kudde, besloot ik om eerst even bij de paarden te rusten. 

Er ontstond een heel fijn moment, waarbij ik de liefde voor Anca heel sterk voelde 🥰 En toen herinnerde ik mij opeens: dit was de reden dat ik in eerste instantie besloot om een paard te nemen! 

Ik herinnerde me dat hierin het plezier en geluk zit; in de simpele, kleine dingen. In mijn geval is dat simpelweg bij Anca zijn. Dat is voor mij al genoeg. En alles wat we dan samen nog kunnen doen, is een hele mooie bonus 🤩

Hoe is dit voor jou? Wat was voor jou de reden om je dier te nemen? Wat was je bedoeling? Wat was het verlangen dat je voelde? 

En: in hoeverre is dit al uitgekomen/gelukt?

Door hier over na te denken zul je merken dat je al heel ver bent met je dier. Hoewel je altijd nog doelen hebt en nieuwe dingen wilt en kunt leren samen met je dier, is het ook mooi om stil te staan bij dat wat al goed gaat. Bij dat wat al lukt. Besef je maar eens hoeveel je al hebt geleerd en hoeveel je al bent gegroeid. Dat is iets om trots op te zijn! 

Ook als je nu met je dier tegen uitdagingen aanloopt, is het fijn om hier over na te denken en te kijken naar alle successen die je al met je dier hebt geboekt. 

Dus: wat was voor jou de reden om je dier te nemen? Deel je antwoord hieronder, zodat we elkaar kunnen inspireren! 😄

Oh ja: ik heb ook een podcast aflevering gemaakt over dit onderwerp! Je vind ‘m op Spotify, Apple Podcasts of via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/43-Wat-was-de-reden-dat-jij-je-dier-nam-e1l8o9p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *