”Ik wil gewoon dat mijn dier gelukkig is”.

Als dierencoach mag ik met de allerleukste mensen werken die er zijn (al zeg ik het zelf 😉): betrokken, liefdevolle baasjes, die het beste willen voor hun dieren. En allemaal twijfelen ze aan zichzelf. 

Ik ook! 

Want: hoe weet je of je dier echt gelukkig is? En doe je wel genoeg? Doe je het echt wel goed als baasje? 

Als je dit herkent, heb ik goed nieuws voor je! Ik heb een nieuwe podcast aflevering online gezet voor jou! Daarin ga ik verder in op dit onderwerp. Ik vertel je waar je twijfels en onzekerheden goed voor zijn. Ze zijn namelijk niet alleen irritant, maar ook heel nuttig 🤔

En niet onbelangrijk: ik vertel je hoe je er zelf achter komt wat het BESTE is voor jouw dier (en voor jou!)

En verder bespreek ik met je waarom het zo leuk en goed is om je te verdiepen in je dier, hoe je je eigen ‘’methode’’ of plan van aanpak kunt maken met je dier, hoe je kunt ontdekken of een advies bruikbaar is voor jou, OF dat je het advies beter links kunt laten liggen… 

Al met al een aanrader voor alle betrokken én bezorgde baasjes 😄 

Je vind de ‘’In Verbinding Met Je Dier’’ Podcast op Spotify en Apple Podcasts. Of via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/44-Ik-wil-gewoon-dat-mijn-dier-gelukkig-is-e1lcetu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *