”Controle zegt mij niet zoveel; ik wil connectie”.

‘’Het onder controle hebben van een dier zegt mij niet zoveel. Ik wil een connectie’’. 

De mensen die mijn hulp inschakelen, spreken vaak over en streven naar een oprechte connectie of verbinding met hun dieren. Laten ze daarvoor nou bij mij precies aan het juiste adres zijn, want het is mijn missie om mensen te helpen bij het oprecht verbinden met hun dieren. 

Als dierencoach communiceer ik telepathisch met dieren. Dat wat de dieren mij vertellen, vertaal ik voor hun baasjes. En andersom ook; de vragen die mensen aan hun dier willen stellen, vertaal ik weer aan de dieren. 

Juist doordat ik als een soort tolk fungeer tussen mens en dier, zie ik vaak al snel waar het mis gaat. Ik kom vaak mensen tegen die het onwijs goed bedoelen en het beste willen voor hun dier, maar die twijfelen aan zichzelf en hun dier niet altijd begrijpen. En ik zie dieren die met liefde iets voor hun baasje willen doen, maar door spanning/eerder opgedane trauma’s/fysieke problemen/onzekerheid van hun baasje etc. dat niet kunnen doen. 

En dan kan het misgaan in de communicatie. En dat is best wel zonde. Zowel mens als dier worden daar nog onzekerder van. En dat staat een connectie dan in de weg. 

Maar, dat hoeft niet. Zolang jij oprecht de intentie hebt om een connectie met je dier op te bouwen vanuit liefde en vertrouwen (in plaats van onzekerheid en controle), voelt je dier dat aan. Jouw intentie en gevoel is daarin super sterk en belangrijk. Je mag erop vertrouwen dat je met liefde en geduld tot die oprechte connectie met je dier komt. Heel veel dieren willen dat namelijk ook! 

Kun je hierbij wat hulp gebruiken? Je mag mij altijd een berichtje sturen of klik hier om mijn aanbod te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *