Waarom is het belangrijk om je hart te volgen?

Als je mij al wat langer volgt, heb je mij al vaker zien schrijven dat het, volgens mij, heel belangrijk is om te doen wat goed VOELT voor jou. Dat wat goed voelt voor jou, is vaak ook het beste voor je dier. 

Jij wilt het allerbeste voor je dier. En hoewel je heel vaak wel aanvoelt wat het beste is voor je dier, luister je nog niet altijd naar je hart. En dat komt doordat je hoofd er anders over denkt. Als je het puur praktisch en logisch bekijkt, kun je vaak een hele lijst maken met redenen waarom het niet handig is om dat te doen wat wel goed voelt… Maar, ik ben er van overtuigd dat, als je voor een dilemma staat, het het allerbeste is om je hart te volgen. Ik vertrouw er namelijk op dat, als ik mijn hart volg, dat altijd goed uitpakt. En tot nu toe is dat ook altijd gebeurd 😄 Mijn leven heeft een enorme positieve ontwikkkeling gekregen vanaf het moment dat ik mijn hart begon te volgen. 

Je hart volgen is vaak het engste én het moedigste wat je kunt doen, tegelijk. In de podcast aflevering van vandaag, aflevering 28, ga ik verder in op dit onderwerp. Dus, als je zin hebt in een kleine peptalk over het volgen van je hart… Dan vind je de nieuwe aflevering van de ‘’In verbinding met je dier podcast’’ op Spotify, Apple Podcasts of via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/28-Waarom-is-het-belangrijk-om-je-hart-te-volgen-e1jesm3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *