Van angst naar vertrouwen…

Als er een ding is dat ik ieder baasje gun met zijn/haar dier, is het dat je de van angst naar vertrouwen gaat. Zowel voor jezelf, als je dier. 

Ik zie vaak dat baasjes en hun dieren tegen dezelfde problemen aanlopen. Dieren die zich bang, onrustig en onzeker voelen en dat uiten door met veel spanning en haast te doen wat er van hun verwacht word. Maar dat doen ze dan zo snel mogelijk, om er vanaf te zijn, met veel onrust. 

Ook baasjes zijn vaak onzeker en onrustig. Ze vragen zich af ‘’doe ik het wel goed met mijn dier? Vertrouwt mijn dier mij? Houd mijn dier wel van mij?’’. En juist door deze onzekerheid, trekken ze zich ook veel aan van (ongevraagde) meningen en adviezen van anderen. 

Een onrustig bestaan, voor zowel het dier als de mens. En daarin beïnvloedden zij elkaar ook enorm. Zo ontstaat er een vicieuze cirkel, waarin mens en dier eigenlijk steeds verder van elkaar af komen te staan en uit verbinding raken. Ze begrijpen elkaar niet meer. De baasjes vinden het gedrag van hun dier vervelend, maar zien ook dat het dier er niks aan kan doen. Ze willen hun dier graag helpen, maar weten niet hoe. Waar doe je nou goed aan? 

Ik ben hier om mensen en dieren te verbinden. Want het kan ook anders! Je kunt vanuit een oprechte verbinding samen-zijn met je dier. Een sterke verbinding, waarin de communicatie tussen jou en je dier helder is. Waarin jullie elkaar begrijpen en ontspannen om kunnen gaan met alle uitdagingen die jullie tegen komen. 

Met mijn eigen dieren ervaar ik dagelijks hoe gelukkig ik word van het samen-zijn met hen. Ik word gelukkig van de oprechte verbindingen die ik met hen heb ontwikkeld, waarin onvoorwaardelijke liefde de boventoon voert. Dit is voor mij the way to go en ik gun dit ieder baasje en elk dier. Want ook de dieren die nu uitvallen, wegrennen, boos of bang zijn, willen rust. Rust en een goede verstandhouding met hun baasje. Ook voor dieren is het fijn om onvoorwaardelijke liefde te voelen. 

Verlang jij naar een oprechte band met je dier? Een waarbij je dier het fijn vind om bij je te zijn en samen leuke dingen te doen? Een waarbij liefde, ontspanning en vertrouwen de boventoon voeren? In plaats van angst, onzekerheid en wantrouwen? Dan ben ik, als dierencoach, in staat om jou en je dier op weg te helpen met een consult. Stuur mij gerust een berichtje als je vragen hebt of meer wilt weten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *