Paard: ”Leuk hoor, zo’n consult, maar…”

Tijdens een van de recente consulten die ik mocht doen, sprak ik met een paard. Zijn verzorgster wou heel graag weten of het paard gelukkig was en wat zij nog voor hem kon doen om zijn leven nog beter te maken. Hij antwoordde het volgende: 

‘’Ik ben heel tevreden met mijn leven nu. Er is hier rust en ruimte. Dit consult is leuk hoor. Het is fijn om even mijn verhaal te kunnen doen. 

Maar, ik ben echt heel tevreden over mijn leven. Daar hoeven de mensen niet aan te twijfelen. Ze voelen mij al heel goed aan. Dus eigenlijk was dit consult wat mij betreft helemaal niet zo hard nodig’’. 

😂😂😂

Ik moest enorm lachen toen dit paard dit zo eerlijk aangaf. Wat fijn dat hij al zo enorm goed begrepen word door zijn verzorgster. Hij voelde zich oprecht gehoord en gezien. En dat gun ik elk dier én elk mens. 

De verzorgster was overigens wel heel blij met de bevestiging dat het paard tevreden is en dat ze het dus al die tijd al goed aanvoelde 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *