”Out of the box omgaan met je dier”.

‘’Out of the box omgaan met je dier’’. 

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe aflevering van de podcast. In aflevering 12 vertel ik jou waarom ik ‘out of the box’ om ga met mijn dieren. Of eigenlijk: waarom ik op mijn EIGEN manier omga met mijn dieren. Op de manier die bij mij (en mijn dieren) past. 

Want, ik geloof niet in een heilige manier of methode. Bij elk dier en elk mens past weer wat anders, omdat we allemaal eigen individuen zijn. Als mens leren we in de loop van ons leven een hele hoop gewoonten aan, ook in de manier waarop we met dieren omgaan. Daardoor zijn we, zeker in een uitdagende of stressvolle situatie, snel geneigd om te vervallen in de ’’dat hoort zo’s’’. Als je je puur aan aangeleerde gewoonten houd, sla je met je dier de plank helemaal mis en dat is enorm zonde, want het komt jullie verbinding niet ten goede. 

Ga dus op je eigen manier met je dier om. Durf te zoeken, te experimenteren en fouten te maken. 

En ben je benieuwd naar de podcast aflevering? Je vind ‘m via de link in mijn bio of via https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *