Itske

Onlangs had ik een aantal consulten met Itske. Zij heeft drie super leuke dieren; twee honden en een paard. Tijdens drie consulten heb ik met alle dieren mogen communiceren en in deze review lees je hoe Itske dat ervaren heeft: 

‘’Het contact met Anky was prettig. Ze is een rustig persoon en ze geeft duidelijk aan hoe ze werkt. Anky kan goed luisteren en de juiste vragen stellen. Het voelt meteen vertrouwd. Anky heeft een mengeling van bescheidenheid en tegelijkertijd stevigheid over wat ze doet. 

Ik vond het heel fijn dat we ter plekke nieuwe of andere vragen die opkwamen konden behandelen. Daardoor konden we inspelen op wat er gebeurde in het gesprek met de dieren op dat moment. Alles wat Anky vertelde vanuit mijn dieren was heel herkenbaar.

Ik heb het gevoel dat er sinds de consulten meer rust is tussen mij en mijn dieren. Alhoewel sommige gedragingen niet zijn verdwenen, heb ik het idee dat iedereen rustiger is geworden. 

Ik kan niet alle wensen van de dieren direct inwilligen en soms loopt het in de praktijk toch weer anders, maar ik hoop dat de dieren zich ‘’gehoord’’ hebben gevoeld. De meerwaarde van de consulten was dat ik het gevoel had echt een gesprek te hebben gevoerd met mijn dieren. Dankzij Anky’s vertaling tussen hen en mij kwam het ook echt over als een gesprek en konden we per dier ingaan op dingen die ter sprake kwamen. 

Er is nu nog meer vertrouwen dat het wel goed zit tussen ons en dat iedereen zijn/haar best doet. Ik merk dat ik als baasje ook weer meer de leiding neem en begrens in plaats van te verzanden in 1000 twijfels of ik het wel goed doe. Dankzij de consulten ervaar ik als baasje meer rust en stabiliteit’’. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *