”Hoe was jouw allereerste gesprek met een dier?”

’’Hoe was jouw allereerste gesprek met een dier?’’ 

Onlangs kreeg ik deze vraag. En ik moest even over mijn antwoord nadenken. Ik communiceer al mijn hele leven met dieren, dat deed ik al vanaf jongs af aan. Ik vond dat heel normaal en vertelde daar ook over aan mensen om mij heen. 

Toen ik een jaar of zes was, begon ik door te krijgen dat het niet ‘’normaal’’ was dat ik met dieren kan communiceren. Ik realiseerde mij dat anderen mensen dat niet konden door de reacties die ik kreeg als ik hierover vertelde. Ik begon toen aan mijzelf te twijfelen en besloot dat de dingen die de dieren mij vertelden, vast een fantasie was van mijn eigen hersenen 🙈

Ik kan mij nog herinneren dat ik, toen ik een jaar of 12 was, wel een keer een boodschap doorkreeg van de hond waarmee ik ben opgegroeid (zie foto). Ik heb geen idee meer wat die boodschap was. Maar ik kan mij nog wel herinneren dat ze mij heel lang aankeek en dat ik daarna de boodschap hoorde. Omdat ik toen niet meer geloofde dat ik met dieren kon communiceren, dacht ik direct ‘’dit zal ik zelf wel verzonnen hebben’’. En dat was jammer, want door die gedachte sloot ik mij ook direct af voor wat onze hond mij te vertellen had. 

Gelukkig ben ik tijdens mijn studie weer in contact gekomen met mijzelf, mijn ware zelf. Daardoor kon ik ook weer communiceren met de dieren en begon ik mijzelf en deze vaardigheid serieus te nemen. En nu mag ik een vertaler zijn tussen mensen en hun dieren. En mag ik zelfs andere mensen meenemen in de dierencommunicatie via de cursus die ik aan het ontwikkelen ben! Hoe gaaf is dat 😁

Mijn missie om mensen en dieren te verbinden is er niet voor niks. Want juist van een oprechte, onvoorwaardelijke, liefdevolle verbinding met de dieren worden wij enorm gelukkig en vanuit daar kunnen wij allemaal weer goede dingen toevoegen aan deze wereld. En dat is nu harder nodig dan ooit ❤️ 

Tijdens de cursus ‘’communiceren met je dier’’ leer je in vijf lessen hoe jij met je eigen dier telepatisch kunt communiceren. Want ieder mens kan dat! Door in verbinding te komen met je gevoel, kom je in verbinding met je dier. Ik help je daar met liefde bij. De cursus is vooral gericht op hoe je je eigen dier kunt ondersteunen en helpen door met hem te communiceren. En heel eerlijk; ik gun elk dier een baasje dat hem of haar echt verstaat! Dat zou een heleboel leed (voor zowel mensen als dieren) kunnen schelen. Wil je nou meer weten over de cursus? Of als eerste de informatie en mogelijkheid tot inschrijven ontvangen zodra de cursus af is (in mei 2022)? Stuur mij gerust een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *