Hoe ga je om met de energie van anderen?

Alles is energie. Gedachten. Woorden. Gevoelens. Enzovoort, enzovoort. Wij wisselen de hele dag, bewust en onbewust, energie met elkaar uit. Ongemerkt nemen we daarbij ook weleens energie over van anderen. Soms heb je dat wel door, bijvoorbeeld als je je na een contactmoment met een ander in een keer heel moe, somber of gestresst voelt. Maar heel vaak heb je dat ook niet door. 

Ook met je dier wissel je continue energie uit. En juist omdat je met je eigen dier zo’n goede band hebt, neem je ook van je dier energie over. Omdat je zo dicht bij je dier staat, is het vaak lastig om te onderscheiden wat van jezelf is en wat van je dier, in alles wat je aanvoelt. Zo ontdekte ik onlangs dat ik al maanden een gevoel had waarvan ik dacht dat het van mijzelf was, maar het van mijn paard bleek te zijn…  

In de nieuwe aflevering van de podcast vertel ik je hoe je er achter kunt komen of dat wat je voelt van jezelf is of van een ander. En ook wat je er vervolgens mee kunt doen: vasthouden en meedragen of loslaten. En hoe laat je dan los? 

Als dit herkenbaar voor je is en je dit interessant vind, houd dan mijn podcast in de gaten. In de volgende aflevering, nummer 51, deel ik een visualisatie oefening met je. In die oefening help ik je om energie van anderen los te laten en je eigen energie weer in balans te brengen. 

Je vind de podcast aflevering via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/50-Hoe-ga-je-om-met-de-energie-van-anderen-e1mhdf0

Voor nu wens ik je een hele fijne dag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *