Doelen stellen voor je dier: hoe doe je dat?

We hebben allemaal doelen en dromen met en voor onze dieren. 

En dat is prachtig! 

Maar, doelen stellen leverde voor mij ook vaak een gevoel van druk en stress op. 

En daardoor was ik geneigd om te focussen op wat er nog niet goed ging en wat er nog beter moest. Vaak raakte ik daar dan ook ontmoedigd door en soms gaf ik mijn doel zelfs op… 

Herken je dat? 

Ja? Nou, dan ben ik ergens lichtelijk opgelucht 😅 Want, dat betekent dat ik niet de enige ben met deze valkuil. Enthousiast doelen stellen is prima, maar de lat voor jezelf vervolgens zo hoog leggen dat het doel onbereikbaar lijkt te worden is wat minder 🙈 

Een voordeel van deze valkuil is wel dat ik inmiddels heb geleerd hoe ik ‘m kan omzeilen en vooral wat ik dan wél moet doen als ik rustig, ontspannen en vooral met PLEZIER aan een doel wil werken (zowel met als zonder mijn dieren). 

En mijn tips deel ik vandaag met jou, in mijn nieuwe podcast aflevering. Dat is nummertje 47 en die heet ‘’doelen stellen voor je dier; hoe doe je dat?’’. In de aflevering bespreek ik onder andere hoe je kunt voorkomen dat je druk en stress ervaart en je je doel opgeeft.  Daarnaast leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat het proces, de weg naar je doel, leuk word voor jezelf en je dier. Daarnaast vertel ik je wat een groei-/leercurve is en hoe dat inzicht je erbij kan helpen om te dealen met de ups én de downs die je tegenkomt in het proces met je dier. 

Dus, wil je de aflevering luisteren? Je vind ‘m op Spotify en Apple Podcasts door te zoeken naar de ‘’In verbinding met je dier podcast’’ of via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/47-Doelen-stellen-voor-je-dier-hoe-doe-je-dat-e1ln3is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *