Bootcamp: Boost de band met je dier!

Jaaaa! Ein-de-lijk ga ik onthullen wat het ‘’geheime’’ project is waar ik al even mee bezig ben 🥳 

Het zit namelijk zo: op 2 augustus bestaat mijn bedrijf een jaar en werk ik dus alweer een jaar als dierencoach. Dat vind ik een mooie mijlpaal. Om dit met jullie te vieren en om jullie te bedanken voor al jullie support en vertrouwen, organiseer ik een gratis, online bootcamp! 

Van 1 t/m 5 augustus vind de bootcamp plaats. In de bijbehorende Facebook groep plaats ik elke ochtend een videoles. Die gaat elke dag over een ander onderwerp, maar alles heeft als doel om jou te helpen om de band met je dier nog beter te maken. Denk hierbij aan communiceren met je dier, het belang van ontspanning en omgaan met je eigen emoties en die van je dier. De videolessen bevatten concrete tips en tools waarmee jij direct aan de slag kunt, samen met je dier. Tijdens de bootcamp ben ik ook s’ avonds online te vinden in de Facebook groep, om al jullie prangende vragen n.a.v. de videolessen te beantwoorden. 

Heb je geen Facebook? Ook dan kun je meedoen! Je krijgt dan, na je inschrijving, een link waarmee je de video’s via mijn website kunt bekijken. 

Ben je benieuwd? Via de link in mijn bio vind je alle informatie en kun je je inschrijven voor de bootcamp. En: in aflevering 37 van de podcast vertel ik je meer over de exacte inhoud van de bootcamp; welke onderwerpen gaan we bespreken? Wat voor leuks staat je te wachten? Je vind de podcast ook via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/37-Bootcamp-Boost-de-band-met-je-dier-e1kpqg3

Wil je meer weten over de bootcamp? Of je inschrijven? Kijk dan even hier: www.dierencoachanky.nl/bootcamp

Dus, doe jij mee met de bootcamp? Ik hoop dat je er net zoveel zin in hebt als ik! 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *