Hoe kun je de communicatie met je dier verbeteren?

Heb je weleens het gevoel gehad dat je dier jou iets probeerde duidelijk te maken, maar dat je niet wist wat? 🤔 Vandaag is de 27ste aflevering van mijn podcast online gekomen en daarin deel ik een aantal tips die je kunt inzetten om je dier beter te begrijpen. 

Het bijzondere aan deze aflevering is dat ik onlangs droomde dat ik een aflevering opnam over dit onderwerp. Toen ik wakker werd, herinnerde ik mij dit nog en heb ik heel snel de inhoud van de podcast opgeschreven. En verbazingwekkend genoeg vond ik de gedroomde inhoud zo goed, dat ik dacht ‘’hier kan ik wel wat mee’’. Zelfs in mijn slaap ben ik dus nog aan het werk 😂🙈 Ik schreef drie sub-onderwerpen op: lichaamstaal, zintuigen en intuïtie. En in de podcast aflevering van vandaag deel ik met jou hoe je deze tools kunt inzetten om de communicatie tussen jou en je dier te verbeteren en verfijnen. 

Ik kan er nog een heleboel over schrijven, maar dan word deze post een heel lang verhaal. Dus als je benieuwd bent, luister dan vooral even de nieuwe aflevering. Je vind ‘m door de ‘’In Verbinding Met Je Dier’’ podcast op te zoeken op Spotify of Apple Podcasts. Of via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/27-Hoe-kun-je-de-communicatie-met-je-dier-verbeteren-e1j8ii0

Ik wens je heel veel luister plezier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *