Elianne

“Het contact met Anky heb ik super vriendelijk ervaren. Alle tijd en rust en ook ruimte voor mijn eigen vragen. Je gaf een duidelijke uitleg en vroeg ook door als daar behoefte aan was.

Je werkwijze is echt top. In het begin was het even wennen dat je even in je eigen bubbel gaat, maar ondanks dat kon je ook nog op mij reageren en op de andere paarden om je heen. Ik voelde me erg veilig en zag aan mijn paard Lyvana dat ze het ook prima vond. Het was heerlijk rustig om ons heen (terwijl we op een vrij grote stal staan) en het zonnetje begon ervan te schijnen. De dingen die je vertelde en vanuit Lyvana uitlegde waren heel begrijpelijk en duidelijk. Eigenlijk allemaal bevestiging van wat mijn gevoel aangaf. Wel fijn om er nu ook woorden aan te kunnen geven.

Ik merk dat we sinds het consult een stuk closer zijn geworden en dat ik nog meer mijn gevoel durf te volgen. Ik zie aan Lyvana of ze het er mee eens is of niet en zo niet dan doen we wat anders. Ook merk ik dat ik nu rekening kan houden met de dingen die ze spannend of vervelend vind. Vanuit daar kunnen we samen weer verder groeien.

Ik ben blij dat we deze kans kregen om via jou te communiceren. Het voelde echt heel vertrouwd en fijn om eigenlijk woorden aan mijn (en Lyvana’s) gevoelens te kunnen geven. Nu kan onze band nog steker worden. Bedankt Anky!”.