5 tips om de band met je dier compleet te verpesten.

Ik heb goed nieuws voor je. Want: er staat weer een nieuwe podcast aflevering online, waarin ik vijf tips met je deel om de band met je dier compleet te verpesten. 

Misschien denk je nu wel: ”huh? waarom maakt Anky hier een podcast over? Het is toch haar missie om mensen te helpen om de band met hun dier te versterken?” 🤔 

Dat is een hele terechte vraag, want het is inderdaad mijn doel om je te helpen om de band met je dier te versterken. En waar ik normaal gesproken focus op dat wat je WEL kunt doen, draai ik het vandaag eens lekker om. 

En dat komt doordat ik geïnspireerd ben door het boek ”Fouten maken moed” en de ”Faalkunde podcast”, beiden geschreven/gemaakt door Remko van der Drift. In het boek en de podcast gaf hij juist als tip om te bedenken hoe je iets helemaal fout kunt doen. Dat heeft namelijk verschillende voordelen. Allereerst haal je daarmee de druk van jezelf af, want je kijkt met humor naar de situatie/band met je dier. Daarnaast weet je na deze oefening hoe je iets helemaal fout kunt doen. Je weet dan wat je NIET moet doen, waardoor je ook nadenkt over wat je WEL moet doen. De kans is groot dat het daarna een stuk beter lukt. Juist omdat je even hebt nagedacht over wat je zou moeten doen om het he-le-maal te laten mislukken. 

Snap je het nog? 

In deze aflevering deel ik de 5 belangrijkste tips om de band met je dier te verknallen. En dat met als doel om je te laten inzien dat je al onwijs veel dingen heel erg goed doet met je dier! Luister je mee? 

Je vind de aflevering via deze link: https://anchor.fm/in-verbinding-met-je-dier-podcast/episodes/54-Vijf-tips-om-de-band-met-je-dier-compleet-te-verpesten-e1n3o8f

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *